Almanya’da yaşamak, yaşamını orada devam ettirmek herkesin hayalleri arasında yer almaktadır. Fakat bunun yanı sıra bir de Almanya’da yaşayıp Türkiye’ye iş amaçlı taşınmak isteyen ya da Türk olup uzun yıllar boyu Almanya’da yaşadıktan sonra Tekrar memleketine dönmek isteyen birçok insan da bulunmaktadır. Böylesi bir durumda temelli olarak Türkiye’ye göç edecek kişinin Almanya’da Türkiye’ye evden eve nakliyat işlemini gerçekleştirmesi gerekir. Bu

Biz şirket olarak, Almanya’da ki evinizden Türkiye’ye götürmek istediğiniz bütün eşyaları son derece titiz bir şekilde paketliyor, araçlarımıza yüklüyor ve yine teslim edilecek olan eşyaları tıpkı ilk teslim aldığımız an ki gibi Türkiye’de ki evinize getiriyoruz. Bu işlem tek başınıza sizin için ne kadar zor da olsa, bize müracaat ettiğiniz takdirde bu işlemler sizler içi son derece kolaylaşıyor ve sizler sadece uçak biletinizi alıp Türkiye’ye gitmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

Almanya Türkiye Evden Eve Nakliyat

Aynı ülkenin içinde farklı şehirlere taşınmak, farklı bir ülkeye taşınmaya göre çok daha kolaydır. Özellikle de uzun yıllar boyunca Almanya’da yaşadıktan sonra Almanya’dan Türkiye’ye evden eve nakliyat işlemi bireysel olarak son derece zor hatta imkansızdır. Fakat şirketimiz bu durumu tam tersine çevirerek sizler için eşyalarını taşıyor ve oldukça kolay bir şekilde ülkeler arası eşya taşıma işinizi yapıyoruz. Eşya taşıma sürecinden önce ise sizlerin bu konu hakkındaki haklarınızı bilmeniz son derece önemli bir durumdur.

Eşyalarınızın uluslararası taşıma işlemini başlatmadan önce her ülkenin belirlediği bazı protokoller bulunur ve o protokollerin yerine getirilmesi gerekir.  Aksi halde taşınmak istenen eşyaların taşınma işlemi başlatılamaz. Yapılması gereken ilk şey, Almanya’da ki Türkiye konsolosluğuna giderek bu eşyaların taşınması ile ilgili başvuruyu yapmak ve Türkiye konsolosluğunun yerine getirmenizi istediği protokolleri tek tek yerine getirmeye başlamanız olacaktır. Bu işlem öncelikle taşınmak istenen eşyaların eşyanın tanımı, adeti ve fiyatı ile oluşturulan bir listenin Türkiye konsolosluğuna teslim edilmesi ve konsolosluk tarafından incelenmesi ile başlar.

Almanya’dan Türkiye’ye Eşya Taşıma

Uzun yıllardır ülkeler arası nakliyat işini yapan firmamızla sizlerin içini rahat ettirmek için çabalıyoruz. Son derece profesyonel ekibimiz ve deneyimli iş gücümüz sayesinde sizler için oldukça titiz bir şekilde çalışıyoruz. Almanya’dan Türkiye’ye evden eve nakliyat işlemine karar vermeniz yeterli! Bütün hukuki işlemlerinizi halledip firmamızı tercih etmeniz durumunda, evinize gelip eşyalarınızı son derece titiz bir şekilde paketleyerek araçlarımıza yüklüyor ve oldukça profesyonel ekibimiz ile Türkiye’de ki yeni evinize ilk teslim aldığımız an da olduğu haliyle sizlere teslim ediyoruz. Bu sayede sizler de eşya taşıma derdinden kurtulmuş ve sadece bir uçağa binerek rahatça yeni evinize gitmiş oluyorsunuz.

Almanya – Türkiye Ev Taşıma Süreci

Bir önceki başlıkta da bahsettiğimiz üzere, öncelikle sizlerin Türkiye konsolosluğuna bazı raporları sunmanız gerekiyor. Bu raporlar genellikle her ülkenin konsolosluğunda değişiklik gösteriyor fakat temel birkaç belgesi kimlik bilgileri ve taşınacak olan eşyaların detaylı listesi şeklinde olabiliyor. Bu başvurunun sonrasında ise konsolosluğun yerine getirmeniz için size sunduğu bazı prosedürler olacaktır. Bu prosedürleri yerine getirip, izin belgelerini aldığınız andan itibaren ise son derece kolay bir süreç başlıyor olacak. Bu süreçte izin belgelerini bize teslim etmeniz yeterli olacak sonraki süreçte gümrük işlemlerinin tamamını firma olarak bizler halletmekteyiz. Sonuç olarak ise eşyalarınız sizlere son derece kolay bir şekilde ulaşacaktır.

TALEP BIRAKIN

×

MERHABA!

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

× WhatsApp Canlı Destek

Uluslararası Evden Eve Nakliyat/h1>