Türkiye’den İsviçre’ye ev taşıma şirketi uygun fiyatlarla sigortalı Türkiye İsviçre uluslararası nakliyat, İsviçre ev taşıma, evden eve nakliyat kargo taşıma hizmeti sunar. Kurumsal güvenli Türkiye İsviçre evden eve nakliyat firması uluslararası ev taşıma, parça eşya taşıma, ofis taşıma hizmeti verir. En iyi Türkiye İsviçre ev taşıma firmaları arasında lider Ekşioğlu Lojistik 7/24 hizmetinizde. Güvenilir ve sigortalı Türkiye’den İsviçre’ye ev taşıma hizmeti almak için hemen fiyat teklifi isteyiniz.

Türkiye’den İsviçre’ye Ev Taşıma

Yurt dışında özellikle de İsviçre gibi ekonomik seviyenin son derece yüksek olduğu ülkelerde yaşamak neredeyse her insanın hayalidir. Bu durumlarda insanlar birçok eşyalarını yaşadıkları ülkeden, yaşamak istedikleri, yani taşınacakları ülkeye götürmek ister. Taşınmak isteyen insanın taşınacağı ülkeye bütün eşyalarını yanında götürmesi ise imkansızdır. Birçok ülkenin bu konuda katı kuralları vardır. Bunun yanı sıra Türkiye’den İsviçre’ye ev taşıma fiyatlarının da götürülmek istenen ürün adeti, değeri ve ağırlığı üzerinden fiyatlandırıldığını bilmek gerekir. Firmamız sizlere bu durumda son derece uygun fiyatlar çıkarmanın yanı sıra oldukça profesyonel ekibi ile gönlünüzün rahat etmesini sağlıyor.

Uluslararası Türkiye İsviçre Ev Taşıma Firması

İsviçre’ye taşınmak ve hayatının geri kalanını orada geçirmek için sadece bir uçağa binip gitmek yeterli olmayacaktır. İnsanların arkalarında değer verdiği eşyalarının kalmaması son derece önemlidir. Bu sebeple taşınan kişinin özellikle maddi ve manevi değeri oldukça yüksek olan eşyalarını yanında götürmesi oldukça normaldir. Bu gibi durumlarda ise taşınacak olan kişinin haklarını, uygulaması gereken prosedürleri bilmesi ve bu prosedürleri doğru uygulaması son derece önemlidir. Kişinin herhangi zor bir durum ile karşılaşmaması adına gerekli bütün izinlerin alınması son derece önemlidir. Bu izinler ise konsolosluklara başvurularak alınır. Türkiye’den İsviçre’ye ev taşıma için Öncelikle İsviçre konsolosluğuna gidilerek oraya müracaat edilir. Bu müracaat için gerekli bütün ülkelerce kabul edilmiş birkaç belge vardır. Bu belgeler; taşınacak olan kişinin kimlik bilgileri ve taşınacak olan eşyaların detaylı bir listesi olarak belirlenmiştir. Taşınacak olan eşyaların detaylı listesi, ev taşıma fiyatlarını da belirleyecek olan bir liste olup konsolosluktan izin alındıktan sonra ise taşınma işlemine geçilebilir.

İsviçre Uluslararası Nakliyat

İsviçre Uluslararası Taşımacılık Hizmet Bölgeleri

Zürih, Cenevre, Basel, Bern, Lozan, Winterthur, Sankt Gallen, Lugano, Luzern, Zürih 11. Bölge ,Biel ,Zürih 3. Bölge, Zürih 9. Bölge, Thun, Köniz, La Chaux-de-Fonds, Zürih 10. Bölge, Rapperswil, Schaffhausen, Fribourg, Chur, Neuchatel, Vernier, Zürih 6. Bölge, Zürih 2. Bölge, Altstetten, Zürih 12. Bölge, Sitten, Lancy, Aussersihl, Emmen, Kriens, Yverdon-les-Bains, Zug, Uster, Montreux, Frauenfeld, Sihlfeld, Dietikon, Baar, Unterstrass, Riehen Turkey - Switzerland International Moving

Türkiye - İsviçre Uluslararası Nakliyat Hizmet Bölgeleri

İsviçre’den Türkiye’ye taşınma ihtiyacı duyanlar için Türkiye’nin tüm şehirleri ve ilçelerine yurt içi taşımacılık hizmetimiz mevcuttur. Adana , Adıyaman , Afyon , Ağrı , Amasya , Ankara , Antalya , Artvin , Aydın , Balıkesir , Bilecik , Bingöl , Bitlis , Bolu , Burdur , Bursa , Çanakkale , Çankırı , Çorum , Denizli , Diyarbakır , Edirne , Elazığ , Erzincan , Erzurum , Eskişehir , Gaziantep , Giresun , Gümüşhane , Hakkari , Hatay , Isparta , Mersin , İstanbul , İzmir , Kars , Kastamonu , Kayseri , Kırklareli , Kırşehir , Kocaeli , Konya , Kütahya , Malatya , Manisa , Kahramanmaraş , Mardin , Muğla , Muş , Nevşehir , Niğde , Ordu , Rize , Sakarya , Samsun , Siirt , Sinop , Sivas , Tekirdağ , Tokat , Trabzon , Tunceli , Dersim , Şanlıurfa , Uşak , Van , Yozgat , Zonguldak , Aksaray , Bayburt , Karaman , Kırıkkale , Batman , Şırnak , Bartın , Ardahan , Iğdır , Yalova , Karabük , Kilis , Osmaniye , Düzce

İsviçre’ye Nakliye Çözümleri

  • İsviçre Evden Eve Nakliyat
  • Türkiye İsviçre Arası Ev Taşıma
  • İsviçre'ye Koli Göndermek
  • İsviçre'ye Çeyiz Göndermek
  • İsviçre'ye Evlilik Nedeniyle Taşınma
  • İsviçre'den Türkiye'ye Dönüş Nedeni İle Taşınma
  • İsviçre'ye İş Sebebiyle Taşınma

İsviçre’ye Taşımacılık Faaliyet Alanlarımız

  • İsviçre Yurtiçi Nakliye
  • İsviçre Yurtdışı Nakliye
  • İsviçre'ye Mobilya İhracatı
  • İsviçre'ye Zati Eşya Taşımacılığı
  • İsviçre Yük Taşımacılığı

 

turkiyeden-isvicreye-ev-tasima
Türkiye’den İsviçre’ye Ev Taşıma

En İyi Türkiye İsviçre Evden Eve Nakliyat Şirketi

Türkiye’den İsviçre’ye ev taşıma işlemi için karar veren, bütün izinlerini almış olan ve firmamız ile anlaşmış olan sizlerin öncelikle hangi eşyaları götüreceğinize karar vermeniz son derece önemlidir. Bu karar aşamasında önceliğiniz değerli eşyalarınız olabilir. Yurt dışına taşınmak için gereken evraklar için Konsolosluklar tarafından belirlenmiş bütün protokoller tamamlandıktan sonra ise taşıma sırasında firmamıza gerekli olacak izin belgeleri teslim alınır. O andan sonraki bütün prosedürler ise firmamız tarafından karşılanır. Gerekli olan belgeler eksiksiz bir şekilde teslim alındıktan hemen sonra taşınacak olan eşyalar özenle firmamız tarafından paketlenir ve araçlara yüklenir. Paketleme ve yükleme işleminin tamamlanmasının ardından ise eşyaların İsviçre yolculuğu başlamış olur. Bu süreçte taşıma şekli olarak hava yolu seçmek daha mantıklıdır. Hava yolu seçmek hem maddi anlamda hem de süre anlamında sizleri son derece rahat ettirecektir. Yolculuğun sonunda ise firmamız taşımış olduğu eşyaları İsviçre’de yani taşınmış olduğunuz eve kadar getirerek eşyaları teslim aldığı anda olduğu gibi teslim edecektir

✅ Sigortalı Sözleşmeli: Garantili Taşıma
✅ Şirket Vergi Levhası: Onaylı Kurumsal
✅ Firma C3 Yetki Belgesi: Onaylı Firma
✅ Hizmet Bölgeleri: Tüm Dünya ve Avrupa Ülkeleri
✅ Eşya Paketleme: A Kalite Ambalajlama
✅ Şirket İletişim Bilgileri: 0 (216) 305 94 70

Türkiye’den İsviçre’ye Ev Taşıma Fiyatları

Yaşanan ülkenin içinde bir evden herhangi bir başka eve taşınmak, farklı bir ülkeye taşınmaktan daha kolay ve masrafı daha azdır. Yurt dışına taşınırken gümrük kişinin yanında genellikle kişisel eşyaların geçmesine izin verir. Bununla birlikte son derece değerli olan ama kişinin arkasında bıraktığı eşyalar da mutlaka olacaktır. Böyle bir durumla karşılaşılmaması adına gerekli olan bütün izinler alındıktan sonra taşınacak olan kişinin firmamıza başvurması yeterlidir. Gerekli olan bütün izinlerin alınmasının ardından taşınacak olan kişinin firmamıza gelerek taşınacak olan eşyaların detaylı listesini sunması oldukça önem arz etmektedir. Bunun sonucunda ekspertiz ekibimiz tamamen ücretsiz bir şekilde raporu inceleyerek, İsviçre’ye eşya taşıma fiyatları taşınacak olan kişiye iletir. Sizin de bu son derece uygun fiyatı kabul etmeniz durumunda gerekli bütün belgeler teslim alınarak, eşyaların taşınma işleminin başlamasına hiçbir engel kalmamış olacaktır.

İsviçre Nakliye Fiyatları İsviçre Ev Taşıma Fiyat Aralığı
Koli Taşıma Fiyatı 50 € 70 €
Parça Eşya Taşıma Fiyatı 130 € 160 €
5 m³ ve Altı Eşya Taşıma Fiyatı 700 € 900 €
1+1 Ev Taşıma Fiyatı 1.600 € 2.500 €
2+1 Ev Taşıma Fiyatı 2.800 € 4.200 €
3+1 Ev Taşıma Fiyatı 4.000 € 6.000 €
İş Yeri ve Ofis Taşıma Depolama Ücreti 2.000 € Özel Fiyat Alınız.
İsviçre eşya nakliye fiyatları listesi (Tahmini ortalama fiyatlardır. Size özel fiyatlar için teklif alın.)

İndirimli Türkiye İsviçre Ev Taşıma Ücret Listesi

İsviçre ev taşıma için net bir rakam vermek doğru bir yaklaşım olmayacaktır. Ücretler; eşyanın Türkiye’den hangi şehirde alınıp Almanya’da hangi şehre götürüleceği, nakliye esnasında kullanılacak özel ekipmanlar ve eşyaların boyutu, sayısı gibi faktörler doğrultusunda hesaplanmaktadır.

İsviçre’ye Ev Taşıma Hizmeti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İsviçre’ye Ev Taşıma Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’den İsviçre’ye ev taşıma hizmetlerinde fiyatlandırma; yapılan ekspertiz hizmetleri sonucunda fiyat sunulmaktadır.

İsviçre’ye Eşya Göndermek İçin Ne Yapmalısınız?

Türkiye’den İsviçre’ye eşya göndermek için Ekşioğlu Lojistik firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

Türkiye İsviçre Gümrükleme Nasıl Yapılır?

Bütün evrak işlemleri, izin işlemleri ve gümrükleme işlemleri tarafımızca yürütülmektedir.

TALEP BIRAKIN

×

MERHABA!

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

× WhatsApp Canlı Destek

Uluslararası Evden Eve Nakliyat/h1>