TÜRKİYE’DEN YUNANİSTAN’A EV TAŞIMA

Günümüzde yurtdışına çeşitli sebeplerden dolayı giden vatandaşlarımız bulunmaktadır. Bunun en büyük nedenleri arasında ise genellikle iş ve eğitim nedeniyledir.

Taşınma konularında özellikle yurt dışına taşınmak insanlar için kaos olmaktadır. Kurumsal firmalar bu konuda sizi aydınlatacaktır. Bu nedenle kurumsal firmalar beklentilerinizi daha net çözecektir.

Firmamız Türkiye’den Yunanistan’a ev taşıma aşamalarının her alanında, sizlere en doğru şekilde yardımcı olacak ve problemlerinizin çözümünde öncü olacaktır.

Kaliteli Taşımacılık Nasıl Olmalıdır?

Uluslararası taşımacılık hizmeti veren firmamız adresinizde size bilgilendirme yaparak bir eksper hizmeti sunacaktır. Eksper hizmetinin amacı, taşıma süreçleri hakkında bilgilendirmek ve bu konuda sizlere verilecek fiyat konusunda daha iyi bir referans olacaktır.

Taşınma aşamalarında yaşanması muhtemel her türlü olaya karşı eşyalarınızı güvenle bize teslim edebilirsiniz. Yapılacak olan sigortalama işlemi ile birlikte eşyalarınızın zarar görmesi, aracın kaza yapması ya da yangın durumlarında oluşan maddi hasar firmamız tarafından karşılanmaktadır. Bundan dolayı da güvenle eşyalarınızı firmamız araçlarına teslim edebilirsiniz. Kaliteli taşımacılığın en başında bu gelmektedir.

Firmamız konusunda uzman ekibiyle birlikte sizlere müşteri memnuniyeti sunmaktadır. Hizmet politikalarımızın en başında memnuniyet gelmektedir. Türkiye’den Yunanistan’a ev taşıma hizmetinde de her taşımacılıkta olduğu gibi özenle hizmet vermekteyiz.

Eşyaların taşınması sırasında paketlenmesinden, taşınmasına ve en son eşyaların araçtan indirilmesine kadar olan süreçte uluslararası taşıma standartları geçerlidir. Bütün bu taşıma esnasında standartlardan taviz vermeyen firmamız ile akılcı taşımanın farkına varacaksınız. Tam istediğiniz zaman tam istediğiniz şekilde teslimat sağlanmış olacaktır.

Tamamı profesyonel çalışanlardan oluşan ekibimizle çalışmanın ayrıcalığını yaşamış olacaksınız. Paketleme esnasında uyulan kurallar ile, eşyalar varış noktasına geldiğinde ayırma işleminde zorlanmayacağınız şekilde paketlenir.

Yine mutfak eşyası gibi kırılabilecek olan eşyalar özenle paketlendikten sonra, kırılacak eşya statüsü olarak etiketlenir ve böylece taşıma esnasında ekstra özen gösterilmesi gerektiği vurgulanır.

Sunulan askılı taşımacılık hizmeti ile dolaplarınızda bulunan ürünler ütüsü bile bozulmadan, taşınılan yerde yine aynı şekilde dolabınıza asılmaktadır. Bu konuda profesyonel şekilde bir hizmet sunma politikası içinde olduğumuzu belirtmeliyiz.

Türkiye’den Yunanistan’a ev taşıma süresinde buradan alınan eşyalar demonte olarak taşındığında varış noktasındaki adresinizde montaj işlemleri yerinde yapılmaktadır. Bu konuda da sıkıntı yaşamayacağınız sizlere garanti edilmektedir.

Diyelim ki; taşınma işlemine karar verdiniz fakat gideceğiniz ülkedeki eviniz hazır değil. Böyle bir durumda sizi mağdur etmemek adına depolama hizmetini de sunmaktayız. Geniş depolama alanlarımızda eşyalarınıza hiçbir zarar gelmeden depolama yapmaktayız.

TALEP BIRAKIN

×

MERHABA!

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

× WhatsApp Canlı Destek

Uluslararası Evden Eve Nakliyat/h1>